Lajmet e fundit

Kryetari Glauk Konjufca falënderon kongresistin Torres për përkrahjen ndaj Kosovës

e mërkurë, 29.03.2023

Kryetari Glauk Konjufca takoi ish-Kryetaren e Dhomës së Përfaqësuesve të Kongresit Amerikan, Nancy Pelosi  

e mërkurë, 29.03.2023

Dëgjim publik i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

e mërkurë, 29.03.2023

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!