Kuvendi i Republikës së Kosovës

Drejtoria e Përgjithshme e Administratës

Emrush Haxhiu

Drejtor i Përgjithshëm

Drejtoria e Përgjithshme e Administratës ofron mbështetje profesionale-administrative, teknike dhe ndihmë për Kuvendin dhe organet e tij, përmes njësive organizative të saj.


Drejtoria e Përgjithshme e Administratës përbëhet nga njësitë organizative:
a. Drejtoria për Buxhet dhe Pagesa;
b. Drejtoria për Teknologji Informative (TI);
c. Drejtoria për Shërbime Teknike;
d. Drejtoria e Personelit;
e. Drejtoria për Shërbime Gjuhësore.

 

Tel: 038 211 342, 038 200 10 400

Cel: 044 114 546

Email: [email protected]

 

Asistente: Saranda Leka

Tel: 038 211 343, 038 200 10 405

Email: [email protected]