Të Gjitha lajmet

Nga mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

05.09.2019

Më 22 gusht 2019, në orën 10:00, Kuvendi i Republikës së Kosovës do të mblidhet në seancë plenare, për shpërndarjen e Legjislaturës VI të tij.

Kuvendi i Republikës së Kosovës shpall thirrje për fotografi, me temën “Pjesëmarrja”

02.09.2019

Në kuadër të shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë, Kuvendi i Republikës së Kosovës shpall thirrjen për fotografi, me temën "Pjesëmarrja", e cila është edhe moto e sivjetme globale për shënimin e kësaj dite.

Sekretari Krasniqi takoi ambasadorin e OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu

27.08.2019

Sekretari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Ismet Krasniqi, priti sot në takim ambasadorin e OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu, me të cilin diskutoi për projektet të cilat janë në fazën e zbatimit dhe për projekt-idetë e reja që do të ndihmonin në rritjen e mëtejme të transparencës dhe të llogaridhënies institucionale.

Nga seanca plenare e Kuvendit

22.08.2019

Në mbledhjen e sotme plenare të Kuvendit, të kryesuar nga kryekuvendari Kadri Veseli, u miratua Projektligji për ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për IPA 2018 ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian.

GP i Vetëvendosjes deponon nënshkrimet për thirrjen e seancës

21.08.2019

GP i Vetëvendosjes deponon nënshkrimet për thirrjen e seancës