Lajmet e fundit

Kuvendi miratoi Projektligjin për parandalimin dhe luftimin e Pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës

e premte, 14.08.2020

Projektligji mori besimin e 77 deputetëve të Kuvendit, asnjë deputet nuk votoi kundër, ndërsa shtatë të tjerë abstenuan

LEXO LAJMIN E PLOTË

Komisioni për Integrim Evropian mbajti mbledhjen e radhës

e premte, 14.08.2020

Fjalimi i kryetares së Kuvendit, dr. Vjosa Osmani, në seancën për Mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!