Kuvendi i Republikës së Kosovës

Të gjitha lajmet

Kuvendi vazhdoi punimet e seancës plenare

13.07.2020

Kuvendi miratoi në parim Projektligjin për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2020

Kryetarja e Kuvendit, dr.Vjosa Osmani priti në takim një delegacion të komunitetit boshnjak

10.07.2020

Osmani: Gjenocidi në Srebrenicë nuk është dhimbje vetëm për boshnjakët, nuk ka paqe na rajon pa drejtësi për viktimat