Të Gjitha lajmet

GP i Vetëvendosjes deponon nënshkrimet për thirrjen e seancës

21.08.2019

GP i Vetëvendosjes deponon nënshkrimet për thirrjen e seancës

Veseli: Një rini e përgatitur do të thotë më pak të rinj që duan të dalin jashtë

13.08.2019

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, sot, në ceremoninë e certifikimit të të rinjve në Ndërmarrësi dhe Zhvillim të Planeve të Biznesit, ka ritheksuar mbështetjen e tij të fuqishme për iniciativat inovative e të ndërmarrësisë, si rruga kryesore për zhvillim të shpejtë e të qëndrueshëm ekonomik të vendit tonë.