Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport, është komision funksional. Komisioni, në kuadër të fushëveprimit dhe të përgjegjësive, i shqyrton të gjitha çështjet që lidhen me arsimin fillor, të mesmin dhe atë të lartë në Kosovë, të gjitha çështjet e zhvillimit dhe të afirmimit të kulturës dhe të sportit në Kosovë si dhe çështjet e pozitës së rinisë në shoqëri. çështjet që lidhen me arsimin fillor, të mesmin dhe të lartin në Kosovë, të gjitha çështjet e zhvillimit dhe të afirmimit të kulturës e të sportit në Kosovë dhe çështjet e pozitës së rinisë në shoqëri.

Kalendari i aktiviteteve të komisionit

Përbërja e komisionit

Arban Abrashi

LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Jahja Koka

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Fidan Jilta

KOSOVA DEMOKRATIK TÜRK PARTISI

Arbërie Nagavci

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Shpejtim Bulliqi

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Frashër Demaj

LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Eliza Hoxha

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Sejdi Hoxha

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Teuta Haxhiu

ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS

Jasmina Dedić

Lista Serbe

Albulena Balaj - Halimaj

NISMA SOCIALDEMOKRATE

Dokumentet e komisionit