Kuvendi i Republikës së Kosovës

Fidan Jilta

PARTIA:KOSOVA DEMOKRATIK TÜRK PARTISI (KDTP)

GRUPI PARLAMENTAR: Grupi Parlamentar 6+ (GP6+)

KOMISIONET: Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe SportKomisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Përkatësia etnike: Turke;

Ditëlindja: 22.02.1971;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Master - Gjuha dhe Letërsia Turke, Trashigimi Kulturore dhe Zhvillimi i Turizmit;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Shqipe, Boshnjake, Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit