Komisioni për Buxhet dhe Transfere

Komisioni për Buxhet dhe Transfere është komision i përhershëm. Komisioni, në kuadër të fushëveprimit dhe të përgjegjësive, i shqyrton të gjitha çështjet, që kanë të bëjnë me buxhetin dhe me financat në Kosovë.

Kalendari i aktiviteteve të komisionit

Përbërja e komisionit

Hekuran Murati

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Shkumbin Demaliaj

ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS

Verica Ćeranić

Lista Serbe

Mimoza Kusari - Lila

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Yllza Hoti

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Shkelzen Hajdini

LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Fatmir Rexhepi

LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Bedri Hamza

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Kujtim Gashi

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Haxhi Shala

NISMA SOCIALDEMOKRATE

Fikrim Damka

KOSOVA DEMOKRATIK TÜRK PARTISI

Dokumentet e komisionit