Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Arbër Rexhaj

Arbër Rexhaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

Të dhëna personale

  • I lindur më 16.12.1985 në Prizren
  • I martuar

Arsimimi

  • Fakulteti i letërsisë shqipe; Fakulteti i shkencave politike

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Këshilltar komunal në Kuvendin e Prizrenit,
  • Kryetar i komisionit parlamentar në Kuvendin e Prizrenit,
  • Kryetar i këshillit mbikëqyrës të klubit futbollistik "Liria"

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Turke; Boshnjake

Adresa

  • Ortakoll, Llam A3

Telefoni

  • 044 934 211