Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Liburn Aliu

Liburn Aliu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

Të dhëna personale

  • I lindur më 10.04.1975 në Prishtinë
  • I martuar

Arsimimi

  • Fakulteti i Arkitekturës

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Deputet në Kuvendin e Kosovës 2011 - 2013,
  • Drejtor në drejtorinë e Urbanizmit - Komuna e Prishtinës

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze, Serbokroate

Adresa

  • Mati 1, Tregtia 9/43 – Prishtinë

Telefoni

  • 044 377 551