Transkriptet

    Seancë e Jashtëzakonshme
    E Marte, 13.11.2018 10:00
    Rendi i ditës

    1. Shqyrtimi dhe miratimi i pakos së ligjeve për sundim të ligjit dhe agjendën integruese evropiane

    Transkripti