Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e komisionit

Komisioni për Buxhet dhe Financa

E Mërkure, 06.03.2019 16:45 në sallën C 203

Rend i ditës:

1. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-145 për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e Delegacionit shtetëror të Republikës së Kosovës në procesin e dialogut me Republikën e Serbisë dhe amendamenteve të Komisionit Funksional për Punën të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike;

 

Procesverbali