Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Enjte, 14.03.2019 12:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i Procesverbalit të komisionit nga mbledhja 12.2.2019 dhe 22.2.2019;
3. Informimi i komisionit lidhur me grantet e Ministrisë së bujqësisë, e ftuar Ministrja.
4. Informimi i komisionit rreth punës së grupeve punuese për projektligjet në procedurë të komisionit.
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali