Kalendari i takimeve dhe i seancave

Takim i Komisionit me z.Janez Kopac

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

E Marte, 12.02.2019 13:00 në sallën N 303

Takim me z.Janez Kopac, drejtor i Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë

Procesverbali