Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Hënë, 04.02.2019 12:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Takim në Komisionin Funksional me përfaqësues të Komisionit Qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës çlirimtare të Kosovës,

2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e kaluara,

3. Të ndryshme.

 

Procesverbali