Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

E Mërkure, 26.12.2018 13:00 në sallën N 303

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i projektbuxhetit për vitin 2019, sektorin e Shëndesisë dhe mirëqenies Sociale;
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali