Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Mërkure, 05.12.2018 10:00 në sallën N 10

Rendi i ditës:


1. Raportim lidhur me zbatimin e rekomandimeve që kanë të bëjnë me faturimin e energjisë eklektike të shpenzuar në katër komunat veriore të Republikës së Kosovës, të miratuara nga Kuvendi në seancën plenare të mbajtur me 9 shkurt 2018. Të ftuar: Zyra e Rregullatorit të Energjisë, Ministri i Zhvillimit Ekonomik dhe Avokati i Populli,

2. Të ndryshme.

 

Procesverbali