Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës

E Marte, 06.11.2018 11:00

Rendi i ditës

Shqyrtimi i pakos së projektligjeve që lidhen me mandatin e ri të FSK-së


Vendi: Salla e Kuvendit Komunal të Prizrenit