Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Marte, 06.11.2018 11:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës ,
2. Miratimi i Procesverbalit të komisionit nga mbledhja 9.10.2018;
3. Shqyrtimi i gjendjes aktuale të komplekseve memoriale në Kosovë, i ftuar Drejtori i AMKMK,
4. Shqyrtimi i Projektligjit për Mbrojtjen nga Zhurma,
5. Shqyrtimi i Projektligjit për Krijimin e Infrastrukturës Kombëtare të Informacionit Hapësinor në Republikën e Kosovës,
6. Të ndryshme.

 

Procesverbali