Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Hënë, 08.10.2018 10:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:


1. Shqyrtimi dhe miratimi i Raportit me rekomandime për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit nr. 05/L-21 për Mbrojtjen nga Diskriminimi. (I ftuar Avokati i Popullit z.Hilmi Jashari)

2.Të ndryshme.

 

Procesverbali