Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Hënë, 10.09.2018 14:00 në sallën N204

Rendi i ditës:

1. Takim në Komisionin Funksional me delegacionin e udhëhequr nga znj. Lena Ingelstam - drejtoreshë e Programeve Ndërkombëtare të Save the Children në Suedi,

2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e kaluara,

3. Të ndryshme.

 

Procesverbali