Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Kryesisë

Kryesia e Kuvendit

E Enjte, 06.09.2018 14:00 në sallën N 10

Rendi i ditës

1. Çështjet vijuese.

 

Procesverbali