Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë e Jashtëzakonshme

E Mërkure, 05.09.2018 19:30

Rendi i ditës

1. Debat parlamentar lidhur me angazhimet e Presidentit të Kosovës për përfshirjen e "shkëmbimit të territoreve" apo "korrigjim të kufijve" në dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë

Transkripti