Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

E Mërkure, 11.07.2018 11:00 në sallën N204

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim me ministrin e Ministris së Shëndetësisë z.Uran Ismaili;
- Furnizimi me barna nga lista esenciale,
- Procesi i revidimit të listës esenciale të Barnave,
- Funksionalizimi i Fondit të Sigurimeve Shëndetësore,
- Vonesat në procedimin e Projektligjeve,
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali