Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Marte, 15.05.2018 11:00 në sallën N204

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës ,
2. Miratimi i Procesverbalit të komisionit nga mbledhja 7.5.2018;
3. Inicimi i nismës legjislative të komisionit për hartimin e Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.05/L-042 për rregullimin e shërbimeve të ujit;
4. Të ndryshme.

 

 

Procesverbali