Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Mërkure, 16.05.2018 10:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Diskutim lidhur me gjendjen në Trashëgiminë Kulturore të Kosovës;
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali