Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

E Premte, 04.05.2018 14:00 në sallën N 302

Rendi i ditës

Shqyrtimi i Projekt Platformës shtetërore për finalizimin e dialogut ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë për normalizimin e marrëdhënieve në mes të dy shteteve.

 

Procesverbali