Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

E Enjte, 26.04.2018 14:30 në sallën N 303

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim me z. Per Strand Sjaastad, Ambasador i Norvegjisë, për të diskutuar lidhur me vizitën e Komisionit në Norvegji;
3. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 29 mars, 3, 10 dhe 12 prill 2018;
4. Funksionalizimi i grupeve punuese të Komisionit;
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali