Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

E Mërkure, 18.04.2018 10:00 në sallën N 303

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 04.04.2018
3. Takim me kryeshefin e Agjencionit për Produkte dhe Paisje Medicinale
4. Takim me Shoqaten e personave të prekur me Fibroz Cistike
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali