Kalendari i takimeve dhe i seancave

Tryezë

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Marte, 10.04.2018 12:00 në sallën N 10

Rendi i ditës:

Tryezë me temë:

Arsimimi i personave me aftësi të kufizuar.