Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Premte, 06.04.2018 11:00 në sallën N 10

Rendi i ditës:

Dëgjim publik për Projekt- Kodin Nr.06/L-006 e Drejtësisë për të Mitur