Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

E Mërkure, 28.03.2018 11:00 në sallën N 10

Rendi i ditës:


Projektligji nr.06/L-027 për Miniera dhe Minerale

 

Transkripti