Kalendari i takimeve dhe i seancave

Vazhdimi i Seancës së jashtëzakonshme

E Mërkure, 21.03.2018 11:00

Rendi i ditës:

Votimi i Projektligjit nr.06/L-060 për ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi.

 Votimi elektronik

pika 1
pika 1