Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e përbashkët e Komisioneve

Komisioni për Buxhet dhe Financa

E Mërkure, 28.03.2018 11:00 në sallën C 203

Rendi i ditës:

1. Raportim i Ministrit të Financave, z. Bedri Hamaz, lidhur me Shpenzimet e Paparashikuara për vitin 2018.

 

Procesverbali