Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Kryesisë

Kryesia e Kuvendit

E Mërkure, 14.03.2018 18:00 në sallën C 301

Rendi i ditës

1. Njoftim për formimin e grupit të ri parlamentar, "Grupi i Deputetëve të Pavarur".

 

Procesverbali