Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Hënë, 12.03.2018 10:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Diskutim lidhur me çështjen privatizimit të tokave: Të ftuar Bordi i Agjencionit
Kosovar të Privatizim dhe deputeti Arbër Rexhaj - Përfaqësues i Peticionit të Fshatit Atmaxhë

 

Procesverbali