Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Kryesisë

Kryesia e Kuvendit

E Premte, 09.03.2018 11:00 në sallën C 301

R e n d i i d i t ë s


1. Vazhdimi i seancave të papërfunduara

 

 

Procesverbali