Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë Solemne

E Hënë, 05.03.2018 10:00

Rendi i ditës


1. Shënimi i 20-vjetorit të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Transkripti