Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media

E Mërkure, 08.11.2017 10:00 në sallën N204

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Diskutim lidhur me nismën legjislative për hartimin e Projektligjit për Radiotelevizionin e Kosovës;
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali