Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Mërkure, 08.11.2017 10:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së fundit,
2. Shqyrtimi Propozim-planit të punës së Komisionit Funksional për vitin 2017,
3. Shqyrtimi i Raportit me rekomandime të Avokatit të Popullit lidhur me trajtimin e punëve të pambaruara nga legjislatura e kaluar, sipas Rregullores së Kuvendit të Republikës së Kosovës,
4. Shqyrtimi i Peticioneve,
5. Takim i anëtarëve të Komisionit Funksional me përfaqësues të Organizatave:
    a) Grupi për Studime Juridike dhe Politike, dhe
    b) Qendra për Fuqizimin e Gruas.

 

Procesverbali