Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës

E Marte, 24.10.2017 10:00 në sallën N204

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhjet e komisionit e mbajtura me datë 17.10.2017;
3. Informim nga Ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës z.Rrustem Berisha lidhur me prioritetet dhe sfidat e kësaj ministrie;
4. Shqyrtimi dhe miratimi i planit të punës së Komisionit për vitin 2017;
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali