Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Kryesisë

Kryesia e Kuvendit

E Diel, 10.09.2017 10:00

Rendi i ditës


1. Shqyrtimi i kërkesës së Grupit të deputetëve të Kuvendit për Seancë të jashtëzakonshme.