Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

E Mërkure, 12.04.2017 10:00 në sallën S-II

R E N D I  I  D I T Ë S


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportimi i Ministrit për Punë të Brendshme, z. Skender Hyseni
3. Të tjera.

(Mediat mund të marrin pamje në fillim të mbledhjes)