Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikqyrjen e Agjencisë kundër Korrupcionit

E Mërkure, 12.04.2017 11:00 në sallën N-506

Rendi i ditës:

Dëgjim publik për Projektligjin nr.05/L-140 për Parandalimin e Konfliktit të Interesit në Ushtrimin e Funksionit Publik

Transkripti