Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme

E Enjte, 02.03.2017 10:00 në sallën S-II

Rendi i ditës

1. Takim i Komisionit me delegacionin nga Republika Arabe e Egjiptit;
2. Të ndryshme.

 

Procesverbali