Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Rasim Demiri

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • VAKAT (VAKAT)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 14.03.1975 në Pousko
  • I martuar, 3 djem

  Arsimimi

  • Shkolla e Mederezes dhe Fakulteti Teologjik

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Shqipe

  Adresa

  • Pousko-Prizeren

  Telefoni

  • 044 190 495