Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Ymer Muhaxheri

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 15.10.1929
  • I pamartuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Filozofik

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Profesor filozofie për 30 vjet

  Adresa

  • Pejë