Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

E Enjte, 26.07.2018
Kryesia e Kuvendit të Republikës së Kosovës, e drejtuar nga Kadri Veseli, kryetar, është mbledhur sot për të diskutuar lidhur me mbarëvajtjen e seancës plenare, në kushtet e mosvotimit për projektligje, përkundër prezencës së mjaftueshme të deputetëve në sallë.

Kryesia vendosi që seanca të vazhdojë në orën 15:00, me shqyrtimin dhe votimin e pikave, sipas rendit të ditës.

 

Nga mbledhja e Kryesisë së Kuvendit