Lajmet e fundit

Komisioni për Integrime Evropiane

E Marte, 03.10.2017
Komisioni për Integrime Evropiane i Kuvendit të Republikës së Kosovës, i kryesuar nga Blerta Deliu-Kodra, kryetare, ka mbajtur sot mbledhjen e parë konstituive për Legjislaturën VI.

Në një mbledhje të dytë, ndërkaq, Komisioni ka shqyrtuar Projektligjin për ratifikimin e Marrëveshjes financiare për IPA 2016 midis Kosovës dhe Bashkimit Evropian, dhe i ka rekomanduar Kuvendit miratimin e tij.

 

Komisioni për Integrime Evropiane